TulipTukTuk
Onze tulpen

Onze tulpen

Elke tulp in ons assortiment is persoonlijk door ons geselecteerd. Op kleur, op uitstraling, op kwaliteit. Ze zijn gekweekt uit de beste kwaliteit tulpenbollen. Gedurende het tulpenseizoen wisselt de collectie voortdurend qua tulpensoort en kleur.

We proberen op elk moment zeker 5 verschillende kleuren te kunnen aanbieden. We stemmen de kleuren bovendien af op speciale (feest)dagen zoals Pasen (geel) en Moederdag (rood/roze).

Alle tulpen worden door onszelf gekweekt. Wij kennen onze tulpen daarom door en door. Kijk voor een gedetailleerd overzicht van alle tulpen in ons actuele assortiment hieronder:

Disclaimer: wij behouden ons het recht voor om naast de door onszelf gekweekte tulpen ook bij derden ingekochte tulpen te verkopen. Dit zal het geval zijn indien zich plotselinge voorraadtekorten voordoen ten gevolge van piekverkoop. Wij garanderen dat deze tulpen van dezelfde kwaliteit zijn en kopen deze rechtstreeks in bij gerenommeerde tulpenkwekers die de zwaardere kwaliteit tulpen aanbieden.