De TulipTukTuk ziet het levenslicht
De TulipTukTuk ziet het levenslicht

De TulipTukTuk ziet het levenslicht

Hij is bijna klaar! Momenteel wordt de laatste hand gelegd aan dit unieke voertuig, dat bestemd is voor de mobiele verkoop van vers gekweekte tulpen van absolute top-kwaliteit. Niet de tulpen die je gewoon in de supermarkt mee-grist als ultieme impuls-annkoop. Nee, een met liefde en zorg gekweekte bos grote, sterke tulpen die indruk zullen maken in elke vaas. Maar daarover binnenkort meer.

Hieronder zie je de TulipTukTuk in wording. De contouren zijn al goed zichtbaar. Aan de achterkant de op maat gemaakte emmerhouder, geschikt voor circa 400 tulpen. In de koeling kunnen vervolgens nog eens rond de 800 tulpen gekoeld worden bewaard. Zo is de klant altijd verzekerd van een dagvers produkt.

Ontwerptekening van het eerste uur…
De koeling waarin we straks ongeveer 20 bloemenemmers kwijt kunnen
Zicht op de achterkant, zeg maar het verkoopgedeelte. De emmers staan wat minder schuin overigens.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *